Hornmusikken FRAM

Oversikt over marsjer 2018

Beholdes/nye:
The New Colonial 
Den norske løve
National Emblem 
The Connecticut march
The noble men march
The Footlifter

 

 

 
 
 

Dugnader

Vi trenger penger og den beste måten å ordne dette på er å skaffe dugnader.

Meld fra til styret hvis du hører om noe.

Alle sammen må være deltagere på dugnader siden dette er penger som kommer hele korpset til gode. Vi fører lister over hvem som deltar slik at det blir mest mulig rettferdig.

 

Kontingent

Det koster å drive et korps, så derfor må vi dessverre kreve inn kontingent også i Hornmusikken FRAM. Årskontingenten kr 1600,- deles i to og blir utsendt ca sept/okt og febr/mars. Du som voksen medlem vil da motta 2 stk fakturaer pålydende kr 800,- hver. For våre unge håpefulle, som enda er skoleelever, har vi kraftig subisidert kontingenten slik at for de koster årskontingent kr 500,-.  I tillegg prøver vi å unngå at de må betale noe som helst ellers. Vi voksne tar litt støyten for at de unge har mulighet til å delta sammen med oss. Tilbake forventer vi deltagelse på dugnader og annet som vi måtte stille opp på. Se eget om uniformer.

 

Årsmøtet skal være avholdt innen utgangen av februar hvert år. Årsmøtesaker meldes formannen innen tre uker før årsmøtet avholdes.

Oppmøte til øvelse

Vi holder øving hver mandag kl 1920(da skal vi være klare). Sted er Mosjøen Skole 3 etasje inngang sør. Siden skolen har fått nytt låssystem, må de som kommer senere enn 1930, avtale at noen kommer ned og låser opp. Vi øver til kl 2130, og har en pause underveis.

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

03.03 | 13:39
Fotoalbum har mottatt 1
26.09 | 13:42
Historien har mottatt 3
11.09 | 15:08
Min forside har mottatt 11
25.10 | 20:03
Medlemmer har mottatt 2
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE